Veelgestelde vragen

Terug

Vraag: Hoe lang mag ik de gehuurde materialen in mijn bezit houden? Krijg ik korting wanneer ik deze slechts voor 1 dag huur?

Antwoord: U mag onze materialen houden voor een periode van maximaal 1 week. Wij kunnen echter geen korting geven wanneer u slechts 1 dag huurt.

Vraag: Dienen wij het textiel zoals stretchhoezen, wave hoezen of topcovers zelf te reinigen?

Antwoord: Neen. U mag de hoezen en topcovers vuil terug brengen. Wij zorgen zelf voor de was!

Vraag: Ik ben van Brugge. Leveren jullie ook in Brugge?

Antwoord: Ja. Wij zijn echter gevestigd in Zutendaal, vlakbij Genk (Limburg). U dient er dan ook rekening mee te houden dat de kosten voor transport hoger uit zullen vallen. Wij leveren aan een bedrag van 0,35 euro per gereden kilometer.

Vraag: Ik zou graag wat statafels en barkrukken bij jullie willen huren. Passen deze in mijn wagen?

Antwoord: Dat is moeilijk te zeggen en hangt ervan af welk type wagen je hebt. In een personenwagen type Sedan krijg je gemiddeld slechts 3 tot 4 statafels geladen. In een Hatchback meestal 4 tot 5. In een Stationwagon waar je tot het dak kan laden, krijg je er al gauw 6 tot 8 geladen. Barkrukken zijn haast onmogelijk te laden in een gewone personenwagen.

Vraag: Wanneer kan ik bij jullie terecht voor de afhaling van mijn bestelling?

Antwoord: Aangezien we statafels-huren in bijberoep uitoefenen, zijn we niet open tijdens de kantooruren. Over het algemeen kan u dagelijks tussen 18u00 en 22u00 bij ons terecht op weekdagen en tussen 09u30 en 17u00 tijdens de weekends en op feestdagen. We raden u echter aan om altijd vooraf telefonisch contact met ons op te nemen om uzelf ervan te verzekeren dat er iemand aanwezig is. Tijdens drukke periodes zijn we namelijk vaak onderweg.

Vraag: Leveren jullie op zon- en feestdagen? Leveren jullie ook 's nachts?

Antwoord: Ja, wij kunnen op ieder tijdstip en iedere dag leveren, zowel overdag, 's avonds als 's nachts. Voor ophalingen of leveringen 's nachts, is het wel mogelijk dat er een meerkost geteld wordt. Gelieve hiervoor contact met ons op te nemen.

Terug